CanalDigitaal

CanalDigitaal biedt al meer dan 10 jaar digitale televisie via de satelliet aan. Naast digitale televisie biedt men ook abonnementen voor internet en bellen in samenwerking met provider Online.nl.

In Nederland is CanalDigitaal de enige aanbieder die televisie levert via de satelliet. Consumenten kunnen televisie- en radiozenders via CanalDigitaal landelijk ontvangen. Door het gebruik van satelliet is digitale televisie ook te zien zonder vaste internetverbinding. De aanbieder biedt via het satellietnetwerk SES Astra tot wel 400 TV-kanalen en 50 HD-zenders. Klanten hebben de complete schotelset in bruikleen en voor nieuwe klanten wordt alles gratis door een monteur geïnstalleerd.

CanalDigitaal is een handelsmerk van de M7 Group, welke de provider Online.nl heeft overgenomen. In samenwerking met Online.nl biedt CanalDigitaal daarom ook internet- en belabonnementen aan. Inmiddels maken meer dan een miljoen Nederlanders gebruik van de digitale televisie- en radiozenders van CanalDigitaal.

Internet
Internet van CanalDigitaal kan alleen worden afgesloten in combinatie met bellen of in een Alles-in-1 pakket. De maximale internetsnelheid varieert daarbij van 30Mb/s tot 100Mb/s. CanalDigitaal biedt keuze uit een ADSL- of glasvezel verbinding.