ZeelandNet

ZeelandNet is de grootste internetprovider van Zeeland. De kabelaar biedt verschillende abonnementen aan voor kabelinternet, digitale televisie en telefonie. ZeelandNet is een dochterbedrijf van DELTA NV.

 

Sinds 1995 biedt ZeelandNet internetabonnementen aan voor particulieren en zakelijke klanten. ZeelandNet is de grootste internetprovider in Zeeland en is ook alleen in deze provincie actief. Consumenten kunnen er terecht voor kabelinternet, digitale televisie en telefonie. Digitale televisie wordt aangeboden via het moederbedrijf DELTA. De kabel werd door de Consumentenbond al vaker als beste provider van Nederland gekozen. Het hoofdkantoor van ZeelandNet is gevestigd in Middelburg.

Internet
Internet van ZeelandNet wordt geleverd via het kabelnetwerk, maar de Zeeuwse kabelmaatschappij biedt aan zakelijke klanten nu ook internet via glasvezel. Steeds meer Zeeuwse bedrijven en instellingen kunnen profiteren van het glasvezelnetwerk dat door DELTA wordt uitgerold. Consumenten zullen hier echter nog even op moeten wachten. Internet van Zeelandnet is vooralsnog verkrijgbaar met verschillende maximale internetsnelheden die variëren van 3Mb/s tot 200Mb/s.

Pakketten
Naast een los internetabonnement biedt ZeelandNet ook abonnementen voor telefonie en digitale televisie. Met digitale TV beschikken klanten over ruim 50 digitale zenders en 20 HD-zenders. Voor telefonie geldt dat alle ZeelandNet klanten gratis onderling bellen. De multimediadiensten zijn ook te combineren in een pakket, met of zonder televisie.

DETLA Mobiel
Zeelandnet biedt naast internet, telefonie en digitale televisie ook mobiele Sim Only abonnementen aan. Met deze abonnementen kan men sms-en, mobiel bellen en internetten. Daarnaast biedt ZeelandNet ook over gratis Wi-Fi spots door heel Zeeland.