Stipte

Stipte was voorheen bekend als Scarlet. Stipte is een prijsvechter op de markt voor internet, telefonie, mobiel bellen en digitale televisie. De provider geeft weinig geld uit aan reclame, waardoor de kosten laag blijven.

Stipte behoort voor de meeste Nederlanders niet tot de bekendste providers. Dit komt doordat het bedrijf weinig geld uit geeft aan reclame en de provider recentelijk een naamsverandering heeft doorgevoerd. Voorheen was Stipte bekend onder de naam Scarlet. Een voordeel van het reclamebeleid van Stipte is dat de kosten laag worden gehouden. Hierdoor kan de provider zijn producten tegen een lage prijs kunnen aanbieden. De abonnementen komen op vergelijkingssites regelmatig naar voren met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Alles-in-één pakketten met internet, TV en/of bellen.

Internet
Internet van Stipte is verkrijgbaar via ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. De maximale internetsnelheden variëren van 30Mb/s tot 500Mb/s. Voor internetverbindingen via ADSL en VDSL geldt dat men vooraf inzage heeft in de verwachte internetsnelheid. De glasvezelverbinding biedt een gegarandeerde snelheid.

Pakketten
Stipte biedt internet, mobiele telefonie en digitale TV aan als los product of als onderdeel van een Alles-in-één pakket. De pakketten bevatten internet, bellen en televisie. Voor televisie kan gekozen worden uit digitale of interactieve TV. Naast het Alles-in-1 pakket biedt Stipte ook pakketten aan met internet en vast bellen. Voor alle pakketten geldt dat er gekozen kan worden uit verschillende internetsnelheden.

VIP-installatie
Bij bepaalde producten van Stipte profiteert men van gratis VIP-installatie. Met deze service worden alle installaties, instellingen en aanlegwerkzaamheden uitgevoerd door een professional. Hierdoor wordt de kans op ontvangst- en snelheidsproblemen verkleind en kan de klant optimaal profiteren van de telecomdiensten van Stipte.