XS4ALL

XS4ALL werd door de Consumentenbond herhaaldelijk benoemd tot beste provider van Nederland. Met name de stabiliteit van de internetverbinding wordt goed gewaardeerd. Daarnaast staat XS4ALL bekend om een goede service.

In 1993 is XS4ALL ontstaan vanuit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en bood als tweede provider in Nederland internettoegang aan particulieren. Sinds 1998 is XS4ALL een dochteronderneming van KPN en biedt haar producten aan zowel consumenten- als zakelijke klanten aan. De provider biedt naast internet ook interactieve TV en bellen via ADSL en glasvezel. Inmiddels heeft XS4ALL zich ontwikkeld tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, goede service en veiligheid.

Internet
Het internet van XS4ALL staat bekend om het lage storingspercentage. Niet voor niks is XS4ALL al meer dan 20 keer als beste getest door de Consumentenbond. In juli 2014 koos XS4ALL voor een nieuwe aanpak. De internetabonnementen worden voortaan geleverd via het beste beschikbare netwerk. Hierdoor hoeven klanten niet meer te kiezen tussen een DSL of glasvezelverbinding. XS4ALL biedt verschillende abonnementen aan met internetsnelheden variërend van 20Mb/s tot 500Mb/s.

Mobiel internet
Mobiel internet van XS4ALL maakt het mogelijk om ook onderweg snel en veilig te kunnen internetten. De verschillende mobiel internet abonnementen bieden een datalimiet die varieert van 200Mb/s tot 2Gb/s. Daarnaast biedt het een downloadsnelheid van 3,6 of 14,4Mb/s en een uploadsnelheid van 1,4 of 2Mb/s. Mobiel internet is beschikbaar voor laptop, tablet en mobiele telefoon.

XS4ALL pakketten
Het internet van XS4ALL kan makkelijk gecombineerd worden met onder meer interactieve TV, vaste telefonie en mobiel internet. Het is in veel gevallen voordeliger en makkelijker om alle diensten bij één provider af te sluiten. XS4ALL heeft onder andere pakketten voor gezinnen met tieners, thuiswerkers en voor mensen die veel onderweg zijn.