OnsBrabantNet

De Brabantse telecomaanbieder OnsBrabantNet richt zich voornamelijk op klanten uit de regio. OnsBrabantNet wil het vertrouwde gevoel van Brabant te combineren met de kracht van glasvezel. Televisie, internet en bellen wordt dan ook aangeboden via het snel

OnsBrabantNet is ontstaan vanuit een consumenteninitiatief uit Zuid-Oost Brabant om glasvezel te realiseren in de regio. De telecomaanbieder is onderdeel van Edutel, dat in 2012 werd overgenomen door KPN, TV en bellen via een glasvezelverbinding. Verder werkt OnsBrabantNet samen met Reggefiber en Glashart Media. OnsBrabantNet is pionier op het gebied van glasvezel en levert al sinds 2004 haar diensten aan zo’n 60.000 klanten.

Internet
Internet van OnsBrabantNet is verkrijgbaar als losabonnement of binnen een pakket. Het glasvezelnetwerk biedt een snelle en stabiele internetverbinding, waardoor het hele gezin op diverse apparaten tegelijkertijd kan internetten, downloaden of gamen. De provider biedt verschillende internetabonnementen aan met een maximale internetsnelheid die varieert van 60Mb/s tot 500Mb/s.

Pakketten
Het losse internetabonnement kan aangevuld worden met televisie, radio en vast bellen. TV wordt standaard aangeboden via een analoog of digitaal signaal, maar er kan ook gekozen worden voor interactieve televisie. Dit abonnement biedt meer tv- en radiozenders en de mogelijkheid om HD TV te ontvangen. OnsBrabantNet biedt vaste alles-in-één pakketten aan, maar biedt ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen.